Followers Dia

Feb 26, 2011

Friend's Day

Fahmi, Jannah, Ayda, Me n Mieji

Ne friend's day kitorang ber 5 (fahmi, jannah, ayda, mieji n me)...... kitorang nak sambut bday c bday girl iaitu NURJANNAH LAKAT.... haha... nama penuh diberi ketika berumur 20 tahun... disebabkan tak ada pangkal 1 lagi kat depan lar nak buat meriah sikit...hehe...... HAPPY BIRTHDAY JANNAH!

aturcara majlis besa2 jer... aku n mieji lar yg paling awal dtg coz cita2 nak buka 1 Borneo dulu pagi tu.. kedai pon blom buka lagi....haha.... den kita makan2 kat KFC coz fulus blom masuk lagi... so KFC pon dah kira meriah lar tu...haha....

next station ialah K-box ramai2..... akhirnya kami berlima menjadi penyanyi yg verstile kerana boleh menyanyi pelbagai genre muzik walaupon off key...wakakaka.... dangdut, balada, rock, etnik kreatif, r&b termasuk nasyid sekali kami bedal...haha.... smpai 2 jam kitorang "menyumbangkan" lagu (maksudnya memang lagu jadi sumbang habis)...haha...

den jalan2 lagi.....pas melalak cam manusia yg kurang moral kat k-box tadi..apa lagi...membasahkan tekak lar jawabnya di big apple..... perisa cheese juga lar yg paling mantap n paling mantap...

kemudian kitorng p merasai nikmat zaman kanak2 kembali dengan bermain bumper carz...hehe... smpai 2 round geng..ambik ko.... hehe.... tapi yg aku heran sgt owner dia plak yg excited sgt bump keta kami ne coz nak meriahkan suasana lar tu....

last station, shoping... satu hari kat 1B... tak habis round lagi...last2 berkenan  ngan 2 baju kat PADINI STORE... akhirnya aku "terbeli" tu baju coz aura dia kuat sgt tarik aku....hahahaha...... ada kad member Padini leh beli murah..atas jasa kazen c mieji ne...akhirnya....dah sah2 aku beli baju tu...haha... Padini next time I lawat ko lagi...hahahaha.... so inilah perjalanan kitorang... enjoy....













tak leh beli baju kat dalam, ambik kat luar pon dah kira grand lar ye...hehe








akhirnya baju2 ini gue yg punya...hehe


Lepas baca jangan lupa FOLLOW dan KOMEN!

7 comments:

FarhaNezam said...

baju kaler grey semat!

Md.Fadzil Masri said...

hehe..tq3.... jadi fvrite aku sdh tu...

babeshellien said...

pakai baju padini dan ambil gambar bh..
suka awk pakai spec =)

Md.Fadzil Masri said...

hehe...nti2....tggu next pic saya....haha

babeshellien said...

ok tunggu dgn sabar..mna gambar sya??hihi

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka baju yg gray tu.. nice

Md.Fadzil Masri said...

ambik ar....ahhaha

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...