Followers Dia

May 21, 2011

Hafizzainal's Contest - Senyuman Mahal

Hi guys! baru hbis terjah kat belog org and tiba2 tjumpa satu contest ne. Hati tiba2 lak berkenan nak join..dan ini adalah contest pertama yg aku join. Walaupun belog ne masih under age, aku x ragu2 nak join. Sila ambik no. anda kat sini:


Nak join? Singgah kat sini

Syarat2 contest ne cam buka pisang je.. senang yg amat..simple n ringkas. Y join contest ne?? ko jgn ingat nawaitu aku sbb nak publisiti murahan (ada sikit),aku x suka msuk contest2 cmne (sgt teruja msuk contest ne)dan jgn hengat sbb nak bgi sesak traffic lak (faktor utama lar tu). hahaha. Ok, ne pic2 snyuman yg mahal ne (tangan ke dada mata ke atas). Kalau x suka n menyampah, sila gerakkan cursor anda di bhagian x (close) kat sblah kanan dan klik. hehe. Syarat nak kena nyatakan kenapa senyuman ne mmg mahal! Enjoy:


Pic 1 (Bersama2 bakal anak murid SK.Moynod)
Pic 1 mahal yang amat! x ada kat mana2 coz baru mlekat kat belog ne stelah 2 bulan bertapa dlm laptop. Senyuman ne bley dikatakan "senyum2 bangga" coz ini snyuman mkin mnyerlah sbb dilatari ngan senyuman anak2 murid2 itu. Perggghhh! sweet sangat bakal guru itu (nak muntah...).


Pic 2 (Kat taman Buaya Sandakan, Sabah)
Pic 2 ne pulak mahal sebab ini senyuman paling natural dan ikhlas pernah aku ambik (still berusaha nak muntah). Mahal jugak sbb ne mcm iklan ubat gigi jenama crocodile. hehe. Nak bukti pic ne mahal?? lelong kat internet gerenti pling tinggi 20sen (bida sendiri).

So, pic2 dia atas ne mmg ngam lar ngan tema belog aku ne "ini belog budak CERIA bukan budak TABIKA" means ceria sungguh pic2 tadi (uweeek dah muntah dah) but still ada kematangan n bukan sperti budak TABIKA :b . Akhir kata "kurangkan gula dlm minuman, tambahkan senyuman dlm kehidupan" (yeaayyy dah hbis syarat!!!)

Tag:

Lepas baca jangan lupa FOLLOW dan KOMEN!

2 comments:

JazZ moCha said...

yang pling mahal sama dgn budak2 2..hehe ckgu yg pnyayang!

anyway nice smile u got there! :)

Md.Fadzil Masri said...

tq jazz..... ko punya entry sal contest ne pon tebaikkk gak...hehe

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...